jij bent zo mooi!

Zo’n lange tijd heb je tijdens je reis moeten overleven, jezelf weggegeven en alsmaar gegeven om maar niet afgewezen te worden. Zo lang regeerde de angst.

En regelmatig dacht je dat dit nooit weer voorbij zou gaan.

En steeds heb je getracht om jezelf te houden in de kluwen van je eigen angsten en je beperkende overtuigingen. Oude patronen waren moeilijk voor je om los te laten. Want als je dat zou loslaten, dan zou je misschien afgewezen worden.

Je hebt gedacht dat het het beste was om jezelf in deze modus te houden en jezelf onzichtbaar te houden. Angsten overspoelden je, te gevoelig voor de wereld, te weinig ruimte voor jou en te gevoelig voor de mening van andere mensen.

Het was moeilijk voor je om jezelf die ruimte te gunnen die je eigenlijk nodig had voor je eigen geluk.

Zo lang heb je zo hard gewerkt voor iedereen om je heen. Je hebt gevochten en geholpen waar je kon om alles bij elkaar te houden. Steeds meer kreeg je het gevoel dat je opgebrand was, niet verder kon op deze wijze.

Het moet anders besloot je op een dag, niet wetende hoe en niet wetende welke richting je hebt te gaan.

En toen kwam ook de vraag, wie ben ik dan echt.

En ook dacht je dat je niet kon voelen, ‘ik voel niets ‘zei je hoofd.

‘Jawel, zei je hart, als je maar durft te kijken en aanwezig durft te zijn bij alles wat er in je leeft. Als je dat durft en jezelf dat toestaat nu, dan zal er een lichtpunt komen. En zal je energie direct verhogen waardoor je een spirit in je gaat voelen om je dromen te herontdekken.

Dan zal je terugkomen bij de blijdschap en potentie die je had als klein kind. De blijdschap die bedolven lag onder een hele grote berg stenen. Stenen van hoge verantwoordelijkheden. Door de blijdschap weer te ontmoeten ontstaan er openingen. Momenten van meer en meer energie. Momenten van dieper voelen, waarbij je innerlijke stem luider zal worden om door te gaan op deze weg. Volg de stem van je innerlijke hart en er zal innerlijke rijkdom ontstaan.

Veel liefs Esther

Voel jij je geraakt door deze soulfood en wil je meer? Klik dan hier

Mijn account