leef je allermooiste leven

Leef je allermooiste leven en verliefd worden op die sterke dappere lady die je bent. Zie hoe mooi je bent. Hoe vaak ondermijn jij jezelf? Ik zie zoveel vrouwen die zichzelf nog ondermijnen, tekort doen. Niet echt nog naar voren durven te stappen terwijl ze dit wel verlangen. Een sluier van schaamte een laag van onzekerheid belemmert deze vrouw in het volgen van haar creaties. Gevoelens als ik ben het niet waard of ik ben niet goed genoeg nemen de overhand. En ik vind het zo gaaf om te zien als die bloem opengaat!

Hoe zou het zijn als je je leven kan leven zoals jij dat wilt? Zo vaak hoor ik mensen die op de automatische piloot leven en zoveel moeten van zichzelf. En weet je, in die mensen zie ik altijd een stil verlangen liggen. Diep verborgen in hun buik, want het mag niet, het mag niet geboren worden. Want stel als dit opengaat, wat zou jij dan aan het doen zijn? Zou je dan misschien andere keuzes maken? Een nieuwe weg inslaan misschien?

En steeds opnieuw komen er gedachten en gevoelens op gedurende al het moeten. En steeds duw je deze ingevingen weer weg. Later, denk je dan, het is nu nog niet de tijd, niet het moment. Gedachten aan je kinderen, aan je partner, aan je werkgever, aan je familie, kortom je grote verantwoordelijkheidsgevoel naar alle mensen om je heen, maken dat jij toch niet je verlangen of je wensen gaat volgen.

Verstrikt in patronen, overtuigingen dat het niet mag, dat het niet zo hoort blijf jij leven vanuit een moeten. Ook zie ik dat de angst regeert, want wat nu als je deze keuzes maakt, komt er dan wel iets nieuws op je weg?

Ik geloof heel erg in het sluiten van deuren die maken dat je tegen je eigen stroom in zwemt. Wanneer je dit bewust doet, zullen er nieuwe deuren voor je opengaan.

Het is leren te leven voorbij je eigen opgelegde comfortzone. Wanneer je over deze drempel heen stapt, zal je innerlijke vertrouwen toenemen. Dit zal het universum jou ook voorspiegelen. Want dan begint het, wonderen beginnen zich aan te dienen op je pad, je blijft je verbazen over alle mooie keuzes die jij op je pad krijgt nu jij deuren hebt gesloten.

Wanneer je zelf op een dieptepunt bent gekomen in je leven door een scheiding of door het verlies van een baan, dan voelt het alsof het vaste fundament onder je voeten is weggeslagen. En zo is het ook, maar echt, op die momenten ben jij het meest ontvankelijk voor wat je hart misschien al jaren riep, maar wat jij niet kon verstaan door al het opgelegde moeten. Als jij uit de destructieve laag kan stappen richting jezelf.. zo begint verlangen voorizchtig te leven, door alle rouwpijnen heen. En zo ontstaat er steeds meer een glimlach, en een diep gevoel van verwondering. Gelijkgestemden komen op je weg en jij groeit, je groeit meer dan ooit, toen je misschien nog ‘slapend’ door het leven ging.

Ik zeg dan altijd, je mag kiezen voor het allermooiste, op dit moment. En wanneer je dit kiest, zal je groeien in je eigen innerlijke geluk. Gelukkig zijn mag jij!

En elke dag opnieuw kan en mag jij opnieuw kiezen zeg ik altijd. Niets staat vast, alles mag jij veranderen, steeds opnieuw! Het is jouw reis namelijk, waarbij je ziel alles wil leren en wil ervaren en in de flow van je menselijke hart wil leven.

Gun jezelf het allermooiste en stel je hart maar open. En geloof mij, door de kracht van visualisatie en meditatie, zal het universum door jou heen gaan werken.

Voel jij je geraakt door deze soulfood en wil je meer? Klik dan hier

Mijn account