open

Ik zie je nog zitten bij mij in de zaal, samen met je zussen.

Je kwam bij mij bij de lezing Voorbij de regenboog. Je overleden heit en mem fluisterden, die lytse.. ik moest naar jou toebewegen en vertelde je een verhaal vanuit je overleden ouders. Je ging zo gebukt onder de rauwe pijn van het verlies van je ouders. Je was er niet echt meer, je was onzichtbaar, omwikkeld in een sluier. Depressief, angstig en gesloten om nog meer pijn te voorkomen. Verlies doet zoveel met ons als mensen. Het maakt dat je op een weg loopt waarvan je de richting niet weet. Je zoekt naar het licht wat onvindbaar is. Overspoeld door zoveel gevoelens ga je dan door een achtbaan van gevoelens. En hier, bij de lezing is alles begonnen voor jou als ik het heb over openen. Je kwam de reis doen en daarna volgde je twee jaar healing in een vrouwencirkel bij mij. Je begon stap voor stap te leven, je ging langzaam weer open en je blik werd steeds meer helder. De diepste wens van je ouders en ook van je zussen. Wanneer je beide ouders overlijden dan sterft ook een deel van jezelf. Dit deel is belangrijk om weer terug te halen. Dat is waar overleden zielen via mij aan meehelpen. Want zij willen niets liever dat jij je leven vervolmaakt.

Je leerde in het leven te gaan staan met alle gevoelens omtrent het verlies bij je, ging je de beweging maken naar jezelf. Iedereen die mij kent weet dat er geen andere weg is dan het verlies volledig te omarmen. Alle pijn toe te laten en acceptatie te vinden in dat wat er is. En dat valt niet mee, want hierdoor moeten we door vele lagen heen! Maar dit deed je, want je vertrouwde mij. Ik mocht door de pijnlijke muur heen gaan, samen met jou. Het lukte ook, je werd opnieuw geboren. En wat hebben je ouders hard meegewerkt vanuit het licht. Elke keer weer kwam er een stukje meer licht terug in jou!

In die tijd kwam je ook de liefde van je leven tegen. En hoe bang je hart ook was, je ging dit aan. En ook dit, hielp jou om steeds dieper en bewuster toch deel te nemen aan het leven. Afgelopen week werd je moeder, iets wat je drie jaar geleden niet had kunnen bedenken of dromen gaf je aan. Ik voelde zoveel ontroering en zag de film over jou terug. Op dat moment gaf je moeder weer een aantal zinnen en woorden aan jou welke ik insprak op de app. Haar liefde is zo sterk waardoor het binnenkomt met veel emotie. Diepe verwondering over de kracht elke dag weer van overleden dierbaren aan mensen hun zijde in het leven. Diepe blijdschap voor jou dat jij je thuis vond in jezelf. En dat je het volle leven weer hebt doorgegeven aan jullie prachtige kind.

Veel liefs Esther

Voel jij je geraakt door deze soulfood en wil je meer? Klik dan hier

Mijn account