slaap lekker voor jou

Een tekst om mee te nemen in je onderbewuste vannacht. Vraag voordat je gaat slapen aan het universum of je inzicht mag krijgen over de richting van je zielsverlangen.

Vrij

Ik spreek veel mensen nu die mij vragen hoe het kan dat ze zich zo gevangen voelen. Ze voelen de noodzaak van een verandering maar vinden het erg lastig om een stap te maken.

Alsof ze willen uitbreken maar niet wetend waar naar toe en met name de vraag, en wat dan? Maar ook, het hoofd wat zegt, ‘waar ben je nu mee bezig, je hebt het toch goed? Wat zal je jezelf nu op de hals halen.’

Maar zo’n diep verlangen naar innerlijk vrij zijn.

Wat is dat dan innerlijk vrij zijn? Betekent dat dan dat ik uit mijn relatie moet stappen? Of dat ik mijn baan op moet zeggen? Of dat ik zomaar verliefd kan worden op een ander ondanks dat ik een relatie heb?

Oh er gebeurt zoveel nu op dit gebied, alles wordt door elkaar geschud.

Vrij zijn betekent voor ieder mens op een bepaald moment in het leven iets anders. Het is maar net waar je bent in je proces.

Innerlijk vrij zijn gaat in mijn ogen over dat je jezelf toestaat alles te mogen voelen in jezelf als ook om de ruimte te nemen om onderzoek te doen naar dat waar je zo naar toe wordt getrokken. Ondanks dat je hoofd hier allerlei oordelen op legt over of dit wel of niet mag en kan. Dus alles in jezelf mogen zien en voelen en volgen.

Wat is nu de weg, waar wil ik ruimte in voor mij.

Ondanks dat ik een ander misschien kwets of teleurstel, wat is nu mijn weg, wat wil mijn ziel nu onderzoeken, beleven en ervaren?

Een moeilijk proces, dat wel.

Maar het geeft je zoveel als je probeert je zelf in liefde te volgen.

Je kan je verlangen proberen vanuit je hoofd te onderdrukken, uiteindelijk zal de kracht van het hart haar werk gaan doen. Want de diepste waarheid hoe moeilijk ook, ligt opgeslagen in ons hart.

Veel liefs Esther

Voel jij je geraakt door deze soulfood en wil je meer? Klik dan hier

Mijn account