Kaart 2

Gelukkig zijn zonder reden is voor mij de sleutel tot geluk. De pure eenvoud die je elke dag tegenkomt in je leven brengt geluk. Waardoor je hart een stroom van liefde door je heen laat gaan.
Het is de kunst om zowel in periodes van het donker als ook in het licht de geluksmomenten te zien en in je hart te sluiten. Open je ogen en ontmoet het geluk. Geluk zit in de meest kleine dingen. Wanneer je dit leert zien, zal je de taal van het universum leren verstaan.
Een glimlach van die voorbijganger, een tekst die je tegenkomt en een glimlach op je gezicht tovert, de zon die schijnt, een opmerking van een persoon op je weg, het vinden van een veer op je weg. Stel je hart open en je zal geluk als een magneet naar je toetrekken.
Het universum strooit met liefde en lichtpuntjes op je weg, je zal deze zien, wanneer je meer en meer openstaat voor je hart en kijkt vanuit je hart. Zo kan elke donkere dag een dag worden met een gouden randje. Dan kan donker en licht samen bestaan, zonder dat jij je verliest in destructieve gevoelens.
Wanneer je iets wilt veranderen in je leven, omdat jij voelt dat dit nodig is, maak de verandering. Wat iemand ook zegt, het zal jou meer licht en geluk brengen. Want als je kiest met je hart dan kies je voor jezelf. En dat creëert geluk, zonder dat je de bestemming weet. Je creëert lucht en ruimte, waardoor je openstaat voor nieuwe mogelijkheden.

Ik wens jou veel lichtpuntjes op je weg.

Mijn account