Voorbij de prachtige regenboog ?

Voorbij de prachtige regenboog ? over de brug heen omringd door engelen, is de liefde niet daar, maar hier.

Ik wil je zeggen hoeveel liefde er is, zoveel liefde, je hoeft echt niet bang te zijn. Je bent liefde en dat was je en zal je altijd zijn.

Vertrouw maar op de liefde, op het licht, stel je maar voor dat het leven een grote school is om te leren en je te herinneren dat alles in de kern liefde is. Earth school waarbij het niet gaat om wat doet in je dagelijkse leven en over prestaties, maar steeds verschillende klassen die je doorloopt dankzij moeilijke processen die je tijdens je leven tegenkomt om dieper zelfonderzoek en verdieping te vinden.

Waarbij het de kunst is, om steeds bij elk proces een meer liefdevolle beweging naar jezelf te maken. Je dieper te herinneren dat goed en fout immers niet bestaan, dat jij het niet verkeerd doet, dat jij geen schuld hebt, dat je vrij mag zijn, dat je gedachten maar illusies zijn en nog zoveel meer. Hoe meer jij je losmaakt van zelfdestructie hoe hoger je komt in je klassen van Earth school.

Engelen ondersteunen jou onvoorwaardelijk tijdens je levensweg hier en brengen hun oneindige liefde in je hart wanneer je even van deze liefde afdwaalt door gebeurtenissen die je als mens raken. Denk dan maar, oh ja, dit is weer zo’n zelfgekozen les van mijn ziel waar ik dus mijn lering uit kan halen.

Een hart onder de riem van mij voor jou,

Liefs Esther

Mijn account