Dagboek 11 steden hartentocht

Lees op deze pagina het dagboek van de 11 steden hartentocht. Na elke stad wordt het dagboek aangevuld. Ga jij mee met deze tocht?

Je kunt hier nog kaarten kopen voor het vervolg van de 11 steden hartentocht.

Lees meer in het dagboek van

… of bekijk de foto’s en de reviews. Je kunt ook een reactie achterlaten.

Bolsward, 21 april 2023

Lieve mooie mensen,

Wat een prachtige beleving en ceremonie was het afgelopen zaterdag in Bolsward.

Voor mij, was het één van de allermooiste momenten tot nu toe. De 11 steden hartentocht is nu al zo’n onwijs mooie tocht, door alles wat er gebeurt.

Hoe breng je jezelf verder, door keer op keer jezelf naar hogere hoogtes te brengen, ook al voel je je bang, je bent niet je angst.
Ga maar en volg je hart, altijd.
Ik hoop, dat ik jou daarin heb aangeraakt.

Maar ook, voel wat je voelt, geef het erkenning, geef je gevoelens bestaansrecht, zo kom je losser van jouw pijn.

Vergeef jezelf, begrijp jezelf, zie jezelf vanuit liefde.

Je mag klein zijn, klein en kwetsbaar, ontvang maar, je hoeft niet meer te rennen.

Ik heb genoten van jullie! Van jullie open glimlach, de glinsterende ogen en de open harten. Ik zag jullie moed, jullie kracht, jullie grote harten.
Ik zag jullie leven en stukjes van het leven van je ouders en voorouders, waarin veel is gebeurd, waar veel offers zijn gebracht.

Thema’s als verlies, verraad, oorlog, bedrog, ziekte, angst en eenzaamheid, jullie kennen het.
Maar twijfel nooit, of er van je wordt gehouden, want je bent altijd geliefd. Wanneer liefde niet vrij kon stromen van je ouders naar jou, dan is er verborgen verdriet en trauma aanwezig.

Desondanks, heb ik geleerd, dat ze wel van je houden. Wat je niet krijgt, geef dat aan jezelf. En doorvoel de pijn die je hebt ervaren als mens, door de pijn te doorleven, leer je steeds meer te kijken vanuit liefde.

Liefde kent immers meerdere gezichten.

De volgende tocht zal zijn op 12 mei in Harlingen.
Dan ga ik verder werken vanuit deze basis, naar je inner child.
Hoe begrens jij je?
Geef jij jezelf makkelijk weg?
Hoe is je verbinding met andere relaties?
Waar is je verlangen?
De weg van verandering.
Herinneringen en voelen.

De tocht is opgebouwd vanuit mijn bekende Reis ‘Terug naar jezelf’, verspreid over 12 maanden. En wat zo mooi is, op deze plekken kan ik je blijkbaar naar nog hogere hoogtes brengen.

Richt je aandacht op de zon.
Geloof in jezelf en veroordeel jezelf nooit.
Geloof in dromen en maak ze waar, leef!

Much love, Esther

Harlingen, 12 mei 2023

Lief mooi mens, 

Vanuit het licht besloot jij om opnieuw af te dalen naar de aarde, samen met je beschermengel reisde je naar de aarde toe, het voelde spannend, maar ook voelde je een diep vertrouwen,
Je koos je vader en je moeder uit in het licht, samen met hen zou jij een hele grote reis gaan maken. Jouw ziel heeft deze reis echt helemaal zelf bedacht, je had er reuze veel zin in. Je wist dat je alles bij je had wat je nodig had. 
Je werd zachtjes in de baarmoeder gelegd bij je moeder en je hield de diepe verbinding met het licht. 
Vanuit het oneindige licht en liefde kreeg jij je innerlijke vuur mee, jouw engel, die bleef dichtbij jou en bij je moeder
Je wiegt zachtjes heen en weer en je bereid je voor op je grote reis hier op de aarde, het zal niet gemakkelijk zijn, zegt je engel, maar weet dat ik er altijd voor je ben. 

Weet dat je alles aankunt wat je tegenkomt op je reis. 

Wat was het mooi afgelopen vrijdagavond in Harlingen. 
Een verbindende avond, een prachtige setting met zoveel openheid en kwetsbaarheid. 
Deze avond samen met jullie heeft me diep geraakt. 

Weet dat je alles aankunt wat je tegenkomt op je reis.

Mijn boodschap aan jullie, zie het mooie kind in jezelf, geef jezelf de steun, de troost de bevestiging die je nodig hebt. Voel je gevoelens vanuit jouw waarheid en geef deze gevoelens erkenning door deze bestaansrecht te geven. Ontmoet de prachtige ogen van dit mooie kind en zie hem of haar in liefde.

Al wat jij kwam brengen is liefde en wat heb je een offers gebracht om jezelf en de ander in leven te houden. Weet, dat je wordt geliefd door je ouders, zij zijn waar zij zijn door het leven wat zij hebben geleid.
Zo zijn we hier in dit leven samen, om oude zielenstukken te helen. Niet altijd de makkelijkste weg, maar wel jouw weg. Jouw weg die jou hoe dan ook kan versterken wanneer je jezelf gaat zien in liefde en vanuit de waarheid zoals jij het hebt beleefd.

Geef al je verdriet over verloren delen en mensen de ruimte, hoe meer je dit doet, hoe meer jouw weg zich opent naar een tevreden en dankbaar leven. Maak in moeilijke situaties van je linkerhand een vuist en leg je rechterhand er bovenop. Zo maak je het kind in jezelf weerbaar in moeilijke situaties.
De rechterhand staat dan symbool, voor je volwassen deel. Dat deel wat niet verbonden is met pijn. Je zal je op dat moment gesterkt voelen, dit komt omdat je innerlijk dan een shift maakt, door het kind in jezelf te troosten. 

Volg je verlangen, maak maar veranderingen aan welke ten goede zin voor jou, je mag jezelf het beste gunnen. Ongezonde banden mag je onderzoeken en stel jezelf de vraag, of deze banden jou nog dienen of dat het tijd is om los te laten. Wanneer je je houdt in ongezonde dynamieken, belemmert jou dat je groei. 

Voel de liefde van je ouders en voorouders, je hebt vrijdag niet alleen iets voor jezelf geopend, maar ook voor hen. 
Ze zijn jou dankbaar. 

Het zou echt heel fijn zijn ,als je een korte review naar mij wilt schrijven, dit kan via de mail, dan plaatsen wij het in het dagboek. Op deze manier help je mij en kan ik deze sessies verspreiden naar mensen die het ook nodig hebben. 

Als je dieper aan jezelf wilt werken en je wilt meer groei in jezelf ervaren, dan kan je bij mij de Reis Terug naar Jezelf volgen. Een helende reis, waarbij ik jou begeleid naar een hoger level. Het maakt niet uit welke hulpvraag je hebt. Ik begeleid jou liefdevol en individueel in een groep, waarbij je de antwoorden krijgt die je nodig hebt.  

Op 25 juni ben ik in de Mouterij van Franeker, daar maak ik de verbinding naar het derde chakra, jouw wilskracht en jouw levensvuur. Ook bij deze avond neem ik bijzondere muziek met me mee. 
Je bent meer dan welkom.

Vanuit het hart, 

Esther 

Franeker, 25 juni 2023

Kijk omhoog,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie komst zondag naar Franeker, in de Mouterij. 
Een aantal van jullie volgen mij vanaf de eerste tocht in Bolsward, ik voel me onwijs dankbaar als ik jullie zie. 
Tevens zie ik steeds nieuwe gezichten, ik voel me daar echt  heel erg blij om. Alles ontstaat met een idee, een ingeving, die volg ik, maar dat het dan iedere keer zo mooi is, dan maakt mijn hart 10000 sprongetjes. En ik hoop, dat jullie begrijpen, dat het zo mooi is, omdat jullie meedoen, jullie zetten je hart open door er te zijn. Hierdoor gebeurt dat wat er mag gebeuren. Het muziekspel van de twee onwijs lieve mensen, Gosse en Riemke, waren een helend samenspel voor ons. 

Een essentieel onderdeel van deze tocht is, dat ik lichtjes wil verspreiden naar zoveel mogelijk mensen die dit nodig zijn, het is aan het gebeuren en dat maakt me blij. 
Ik hoop dan ook, dat ik jullie heb mogen inspireren en heb mogen raken, zodat die verandering in jezelf kan gaan stromen. Jullie hebben in ieder geval mij geïnspireerd, anders kan het verhaal niet tot stand komen. 

De essentie van mijn boodschap zondag: 

Ga maar staan voor wie jij bent, zoals je kijkt, zoals je gelooft, zoals je voelt.

Zet jezelf op de eerste plek en durf maar anders te zijn dan de rest. Laat je harde wilskracht maar los, probeer dat steeds opnieuw.


Wanneer we het harde werken loslaten, creëren we nieuwe openingen. Deuren zullen zich openen, die eerder onzichtbaar bleven. Want wanneer we het harde werken loslaten en we laten de hardheid en de strengheid naar onszelf los, dan open jij je dieper voor je werkelijk wil. Wat wil jij! Houd jezelf in acht, in deze periode, wat WIL jij. Voor jezelf kiezen is niet egoïstisch, het is immers jouw leven. Jij bent in jouw leven de allerbelangrijkste persoon, hoe meer liefde en aandacht er naar jou toe kan gaan vanuit jezelf, hoe meer je kunt geven vanuit de juiste balans naar de wereld om je heen. 

 

De zoektocht naar de WIL, brengt altijd met zich mee, dat je misschien toch regelmatig de weg kiest welke verbonden is met je hoofd en niet met je passie. Vertrouw erop, dat wat niet stroomt, niet jouw weg is. Want de weg van het hart en je oorspronkelijke wil, is een weg van moeiteloosheid. We kunnen iets willen, maar wanneer het universum het hier niet mee eens is, omdat het niet afgestemd is op jouw wil en op jouw verlangen, dan gebeurt het niet. De kunst is om op dat moment ten diepste te vertrouwen, dat het dus niet jouw weg is. Laat het dan achter je en blijf openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Wanneer we als mens hierop kunnen vertrouwen, dan zal je dit ook ontmoeten vroeg of laat. 
Laat je niet ontmoedigen door afwijzingen, maar houdt dat lichtje in jezelf aan en vraag het universum, waar heb ik dan wel te zijn. 
Als je dit kunt toepassen zal je merken dat je mooie mensen en toevalligheden tegenkomt. 
Laat los, wat je omlaag brengt, stijg er maar bovenuit, als een adelaar. Laat je negatieve gedachten los, blaas ze weg, want je bent zo groots, groter dan jij je kunt bedenken. 
Vertrouw op je mooie zelf, heb jezelf lief. Kijk omhoog! 

Zet de foto van je vader op een mooie plek in huis, wie hij ook is of niet is, hij is je vader. 
Hoe meer we onze vader kunnen omarmen in wie hij is, zowel in licht als donker, hoe meer innerlijke vrijheid jij zult gaan voelen. 
Liefde stroomt, als vanzelf, liefde is. 
Jij bent liefde. 

Know you are loved 
Dream your dreams
Go out and open doors, with your love, with your faith, with your compassion 
You are the light of the world 
Spread your light tot the world 
Be strong, be kind, be brave
It is alright to be afraid, know that you are loved

Mijn volgende tocht is zondag 16 juli in Dokkum, ik hoop echt heel erg dat jullie ook komen, mijn verlangen is om in de grote open kapel te staan. Dus als je zondag een mooie ervaring hebt gehad, misschien kan je dan iemand anders meenemen. Het wordt ook in Dokkum een prachtig vervolg op zondag. 

 

Vanuit het hart, 
Esther van der Werf 

Elfsteden hartentocht Dokkum

Dokkum, 16 juli 2023

Als ik terugdenk aan Dokkum, dan voel ik zoveel blijdschap en krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht.
Jullie waren amazing! Zo mooi open, kwetsbaar, moedig, aanwezig.

Mijn boodschap aan jullie is, blijf trouw aan je hart, jouw hart weet het wel. Omarm jezelf zonder oordeel en heb compassie voor de man, de vrouw die je bent. Oordeel niet over jezelf, je hebt het goed gedaan en je bent een prachtig mens. Jouw hart is mooi! En jouw hart verdient het om zich te laten zien,
zoals het zich voelt. Open, gesloten, verdrietig of blij, eenzaam, verloren, alles mag er zijn. Het hoort immers bij jou.

Vertrouw tijdens je levensweg altijd op je innerlijke licht, jouw licht wat altijd brand en nooit verloren kan gaan. Weet, dat je tijdens je leven wordt geholpen door een bron van liefde welke ik met geen woorden kan omschrijven.

 

Laat maar los, wat te zwaar is voor je, zodat je lichter kunt leven.

Haal jezelf maar uit je eigen opgebouwde gevangenis, dan ontwikkel je ruimte om verder te zien. Wanneer je loslaat en ruimte maakt, ontmoet je ook de wonderen op je weg. Zo ben je ontvankelijk voor de tekens vanuit het licht.
Weet dat je altijd wordt gedragen, door overleden dierbaren, lichtwezens en engelen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ontmoet jullie graag weer bij de volgende tocht op mijn regenboogroute vrijdagavond 22 september in Leeuwarden waar jouw stem en jouw unieke blauwdruk van je ziel centraal staan.

Vanuit mijn hart en ziel bedank ik jou, dat jij er was bij mij in Dokkum.

Esther

Leeuwarden, 22 september 2023

Lieve mooie dappere mensen,

Vrijdagavond mocht ik jullie ontmoeten in de Doopsgezinde Kerk van Leeuwarden. Een gemeente die ons allemaal met liefde ontving. Wat een warmte en wat een enerverende enthousiaste bezielende groep mensen.

Ik heb de verwondering ontmoet deze avond bij het zien van al jullie open harten.

Dichtbij jullie zijn was een cadeau. Om zo die delen te mogen aanraken en zachtjes te openen die nog om liefde en aandacht vragen van jou.

Het is de ziel die zich opent op het moment dat de innerlijke waarheid wordt gezien en wordt gesproken. Het uitspreken van je woorden, bekrachtigen je ziel. Waardoor je lichter verder kunt reizen.

Het uitspreken van je pijn, zorgt ervoor dat het hart zich dieper kan openen, ga maar, terug naar binnen, naar de stilte van je hart. Daar waar je ziel tot je spreekt. Daar opent zich de luisteraar die er onbevooroordeeld is voor jou.

Jij bent verbonden met de dragende kracht van de universele liefde.

In de stilte van je hart, waar je de eeuwige liefde ontmoet. En deze ervoor zorgt, dat jij het leven vol vertrouwen aan kunt.
Neem het kleine meisje en het kleine jongetje onvoorwaardelijk bij je. Ik wens jou, dat alle delen die moeilijk zijn en pijn doen, bij je mogen horen. Het hoeft niet weg, er hoeft geen oplossing te komen. Als het met jou mee kan, voor altijd, dan zal je merken dat je begint te leven.
Schaam je nooit voor wie je bent en veroordeel jezelf niet. Wees niet bang om te spreken, jouw stem en jouw geluid is uniek en heeft het nodig om gehoord te worden.
Samen met Theboots, de zussen Carlien, Marleen en Ellis werd deze avond een prachtig helend schouwspel, waar hemel en aarde samen kwamen. We hebben samen prachtig intuïtief gewerkt. En ik ben ook hen zo dankbaar.
Ik zag om jullie heen, door de gehele kerk, een witte boog met engelen. Met een stralend licht. Voel je gedragen en geliefd. Een uitspraak die voor mij destijds heel belangrijk was:

You are loved, even if you don't feel loved.

Van mijn hart naar die van jou,

Esther van der Werf 

Sneek (Goënga), 11 oktober 2023

Lieve mensen,

Wat was het een prachtige avond met jullie in het kerkje van Goënga.
Samen met de klanken van Akky Anna en Doreen, viel de puzzel stap voor stap in elkaar.
 
Toen ik begon, was de zwaarte van jullie bagage nog voelbaar, langzaamaan werd het lichter. Je hoeft niet zo zwaar te dragen, je mag je vleugels gebruiken.
 
Ik voel me geraakt door het zien van jullie innerlijke verdriet, door het zien van jullie herkenning en jullie glimlach.
 
De tranen die zich konden laten zien in de zachte sfeer van samenzijn en liefde, is voor mij een teken van veiligheid.

Het is de tijd, om licht te brengen naar dat wat donker is, om licht te brengen naar alle bevroren en verborgen delen van de zielen achter je.

Vertrouw, op de helpende kracht van je ouders en voorouders. Ze doen er alles aan, om jou te helpen loskomen van oude pijn wat zich nog in de schaduw bevindt. Achter jullie waren vele zielen aan het werk, ik hoop dat je die liefde hebt kunnen voelen.

Kijk naar jezelf vanuit compassie, vanuit liefde en heel veel begrip. En als het lukt, kijk dan ook met dezelfde liefde naar de generaties achter je.
 
Daar waar de tranen niet mochten vloeien, doordat het er gewoonweg niet mocht zijn, help jij, door je tranen er wel te laten zijn. Dat wat niet besproken kon worden, mag jij bespreekbaar maken, dat wat onderdrukt moest blijven, mag jij zachtjes openen.

Heb jezelf lief, houd jezelf vast. Volg je ziel, zij weet de weg.

Het leven ontvangt jou liefdevol, geef jezelf een zachte landing in je mooie grote hart.
 
Ik zou het echt heel erg waarderen als je een korte review zou willen schrijven over je ervaring bij mij. Op deze manier help je mij om mijn levenswerk te verspreiden. En natuurlijk ontmoet ik je graag op zondag 19 november in Ijlst. 
 
Een kado voor jezelf: Eind oktober start ik de reis door de vrouwen generatielijn, ik werk dan met bezielde opstellingen. Misschien is dit iets voor jou.
 

Veel liefs Esther

Ijlst, 19 november 2023

Lieve mensen,

Shine your light en do what you have to do!

Aanvaarding, dat was ons thema afgelopen zondag. Het was een warme en liefdevolle setting met jullie. Jullie openheid maakte dat het ontzettend mooi mocht binnenkomen.
De muziek met Ellis, Carlien en Marleen was diepgaand en ik voel me dan ook ontzettend dankbaar voor hun liefdevolle bijdrage.

Ik hoop met heel mijn hart, dat de sessie een positieve en helende uitwerking op jullie zal hebben. Geef alles in jezelf de tijd en de ruimte. Het proces van aanvaarding is niet geheel makkelijk. Je hebt daarin langs allerlei laagjes te reizen die je steeds iets nieuws laten zien.

Bovenal is het belangrijk dat jullie elke dag tegen jezelf zeggen: welkom lief mooi mens, ik aanvaard jou volledig. Dit klinkt misschien gek, maar het zal je sterken. Jij bent bedoeld hier te zijn en je grootste oefening is om in het reine te komen met jezelf. Alles is een les, alles wat we meemaken in licht en donker draagt bij aan onze groei.

Alles is een les, alles wat we meemaken in licht en donker draagt bij aan onze groei.

Aanvaarding gaat over acceptatie vinden in wie je bent, in wat er gebeurt, in wat er in jezelf leeft.
Het is… voordat dingen echt kunnen veranderen hebben we de situatie en onszelf eerst volledig te aanvaarden. Alsof je je overgeeft aan de stroom van een rivier. Dan zal het universum haar verdere werk kunnen doen.

Hiermee bedoel ik, dat wanneer wij ons over kunnen geven en de controle loslaten, dan kan een hogere macht van liefde ons helpen en ons brengen op de volgende bestemming.

Wie door mij extra gecoacht wil worden op een hele unieke wijze, ik start in december nog mijn grote innerlijke reis ‘Terug naar jezelf‘. Je ondergaat dan een intense beleving door hart én ziel. En je maakt je vrij van delen die jou niet langer dienen. 

Voel je dat je een stukje innerchild healing nodig hebt, dan is de yurt a.s. vrijdag 24 november ook een hele mooie beleving.

Tijdens de volgende 11-steden hartentocht op 17 december ben ik in Wijckel met mijn vriendin, Elske de Wall. 

Ik wil jullie nogmaals bedanken, het betekent veel voor me dat jullie voor mij reizen en naar me toekomen.

Bij vragen, voel je vrij om contact op te nemen via info@esthervanderwerf.frl

Ik wens jullie alleen maar liefde toe en ik hoop jullie snel weer te zien.

Veel liefs, Esther

Reviews

M.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Lieve Esther en anderen... Wat was het weer mooi. Je uitstraling en het respect waar je mee spreekt zijn indrukwekkend, je intonatie en stemgebruik zacht en krachtig. Gedragen voel ik mij, gezien. Verbinding ook, even een hand toereiken naar de vrouw voor mij in de bank, de vrouw naast mij die mij even vastpakt. Esther, jij verbindt. Je brengt herkenning en erkenning en poeh wat is dat hard nodig in onze wereld: let it be. De mensen die praten, de vrouwen die zingen, die het spannend vinden en toch doen. Jouw verhaal, je begeleiding, de verhalen van de mensen in de kerk, mijn hoofd legt continue verbindingen met hoe het voor mij is, hoe het in mijn leven gaat. Soms resoneert het, voel ik herkenning,, biggelen tranen over mijn wangen of kan ik alleen maar genieten en lachen, meebewegen op de muziek. Ik hoop in Goënga angst en presteren achter te mogen laten. Geniet na van deze prachtige avond, een mooi weekeind. Bedankt en oant sjen. Leafs M.
L.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Wat hebben we gisteren een fantastisch mooie avond beleefd in it tsjerkje van Goënga! Jouw woorden ondersteunden mijn gevoelens en maakten zoveel duidelijk. De innerlijke reis terug naar mijzelf heeft de deur naar een rijker leven geopend en hij gaat nu steeds verder open. Dank voor jou en jouw team dat ik dit mag beleven! Heel veel liefs L.
A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Gisteravond was prachtig!🎀 de muziek en het zingen ook. Een bijzondere avond! Thanks😘
A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Ik wilde je nog een compliment geven over gisteravond, je sprak zo mooi en rustig. Wat een prachtige ontwikkeling maak je door in je tocht! 🫶🏼 Ook als je spreekt met mensen, ben je op je mooist (als ik het zo mag benoemen). Daar waar ik dacht dat ik mijn woorden nooit goed kan uitspreken krijg ik inmiddels in mijn praktijk terug dat ik zulke goeie vragen stel en alles zo goed kan verwoorden (wie had dat ooit gedacht!). Ook gisteravond heb ik gevoeld dat er een sterke en 🪶 krachtige vrouwenlijn achter mij staat en dat ik dat licht mag doorgeven, steeds meer. Dankjewel 🙏🏼 💝
A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Hoi lieverd. . Zag je post op FB, mooi.... Het raakt me diep wat er speelde afgelopen week. De kerk in Sneek, waar ik ben opgegroeid en zoveel strijd heb ervaren met mensen van de kerk. Zo vaak gekwetst, niet gezien en gehoord... tot aan de begrafenis van mijn vader toe. Steeds maar weer verantwoording afleggen en buigen. En dan deze week jouw verhaal en hoeveel liefde en kracht daaruit ontstaat. Zo bijzonder! 🩷 Het lukte niet om te komen, maar was wel verbonden✨ Je laat zien dat ik, en iedereen, voor zichzelf mag gaan staan en zijn. Ons licht aanzetten en laten schijnen. Dank je wel 🙏🏻 En, hoop dat je zelf ook kunt nagenieten! Fijn weekend, dikke krûp 💖😘
A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
ik ben nog verder aan t landen. Het was voor mij zo'n stap om alleen te gaan... kostte me letterlijk pijn. Maar vanaf da tik binnen was en de warmte daar voelde en jij me even kort maar krachtig aankeek zakte dat weg. De troost van jouw stilstaan bij mij en je hand op mn schouders en hooft voelden zo liefdevol en krachtig. En dan die 2 onbekenden naast en achter me die een hand op mn schouder legden toen ik huilde... Je bent nooit alleen
A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Lieve Esther en anderen... Wat was het weer mooi. Je uitstraling en het respect waar je mee spreekt zijn indrukwekkend, je intonatie en stemgebruik zacht en krachtig. Gedragen voel ik mij, gezien. Verbinding ook, even een hand toereiken naar de vrouw voor mij in de bank, de vrouw naast mij die mij even vastpakt. Esther, jij verbindt. Je brengt herkenning en erkenning en poeh wat is dat hard nodig in onze wereld: let it be. De mensen die praten, de vrouwen die zingen, die het spannend vinden en toch doen. Jouw verhaal, je begeleiding, de verhalen van de mensen in de kerk, mijn hoofd legt continu verbindingen met hoe het voor mij is, hoe het in mijn leven gaat. Soms resoneert het, voel ik herkenning,, biggelen tranen over mijn wangen of kan ik alleen maar genieten en lachen, meebewegen op de muziek. Ik hoop in Goënga angst en presteren achter te mogen laten. Geniet van deze prachtige avond, een mooi weekeind. Bedankt en oant sjen.
A. & A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Lieve Esther, zoo dankbaar dat we dit samen doen. Elke avond is een ❤️kadootje. Je vertelt zo puur, dat je ons elke keer weer raakt. Op de terugweg in de auto zijn we er vaak nog helemaal van onder de indruk. We hebben zo mooie gesprekken en leren elke keer weer wat van onszelf en van elkaar. Je brengt liefde en zachtheid. Dankjewel❤️❤️❤️💋
P.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Hallo Esther, Ik wil je graag bedanken voor wat je voor L. hebt en nog betekent, maar ook dat je mij via L. maar ook vrijdagavond weer hebt laten voelen dat ik mijn gevoelsdeurtjes weer open moet/mag zetten. Het wegglijden naar rationeel leven slipte schijnbaar toch weerbinnen.....maar nu voelt het weer dichter bij mezelf en daardoor ook bij anderen. Leafs P.
A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
... verbinding is zó voelbaar, direct bij binnenkomst. En ook die lieve mensen die me je mee zijn. Beide benen op de grond maar zo vol in contact maar wel zacht. Kan er bijna geen woorden voor vinden. Ik vond het fijn en ben trots dat ik gegaan ben. De angst zat m vooral in kan ik m'n tranen zelf dragen. Altijd geneigd uit te reiken naar die ander of meer op die ander te vertrouwen dan op mezelf. Je woorden aan mij op je story zijn dan ook raak. Dank! Ik kom vast nog eens weer bij je. Mooie dag mooie Esther, het is prachtig wat je doet ❤️ ❤️
A.Sneek, 13-10-'23
Lees verder
Wat was het weer mooi lieve esther sodeju het was weer raak dankjewel voor deze prachtige avond
S.Leeuwarden, 22-9-'23
Lees verder
Ik voelde mij meteen op mijn gemak in het prachtige kerkje. Er hing een ontspannen sfeer. Emoties, gevoelens, tranen en een lach..Alles kon en mocht er zijn..Jouw positieve en rustige uitstraling zorgden daarvoor. Het drietal zong prachtige liedjes. Nadat ik de stap zette om de woorden die vanuit mijn hart kwamen, hardop voor te lezen, kreeg ik van jouw waardevolle woorden mee, waar ik verder mee kan... Een liefdevolle moeder zijn voor het kind in mij. Troosten, beschermen en de liefde geven die ik heb moeten missen en nog steeds in mijn dagelijkse leven voor eenzaamheid en angst zorgt. Een rode draad. Dankjewel voor bijzondere en inspirerende avond. Een lieve groet🍀
A.Leeuwarden, 22-9-'23
Lees verder
Hoi Esther, Ik vond een fantastische avond (ben die man met grijs (wit) haar die zei "ik wil rust". Je kwam bij me, ik vertelde mijn verhaal waarna ik in huilen uitbarstte. Dit overkwam me en luchtte op. Je legde je hand op mijn rug en ik werd rustig, voelde de liefde stromen. Hartelijk dank daarvoor. De avond beleefde ik als zeer sereen, liefdevol, rustig, emotievol en waardevol. Iedereen heeft zijn/haar eigen rugzak en dealt daarmee. Ik had het gevoel dat ik allemaal fantastische mensen om me heen had die avond, liefdevolle mensen die het lef hebben om hun gevoelens te uiten en toe te vertrouwen aan "vreemde" mensen. Ook bijzonder erg bedankt voor het vertellen van je eigen levensverhaal en hoe je hiermee omgaat. Dit geeft veel mensen inspiratie tot ontwikkeling en doorgaan in hun leven. Accept, adept en move on.
A.Leeuwarden, 22-9-'23
Lees verder
Lieve Esther, Ik was er bij, samen met m'n moeder. We vonden bet beiden een hele bijzondere avond. Je geeft met je woorden een stem aan iemands binnenwereld, iets wat zo graag gehoord wil worden maar is ondergesneeuwd door pijn en verdriet. Er zit nog wel een klein waakvlammetje, en wat jij doet is dat vlammetje aanwakkeren zodat het steeds wat groter wordt en je in je licht kunt gaan staan. Om te uiten wat er in je leeft, om te zijn wie je daadwerkelijk bent. Niet wie je hoofd je vertelt wie je bent of zou moeten zijn. Het is naar mijn idee nodig in deze 'hoofdmaatschappij' om ruimte te geven aan gevoel en meer in verbinding te staan met jezelf maar ook met de ander. Deze setting creëer jij tijdens de hartentocht. Je weet zo goed verbinding te maken met mensen en diegene op z'n gemak stellen, dat is erg mooi om te zien. Er was ruimte voor een traan, maar ook voor luchtigheid en een grapje tussendoor, wat het niet te zwaar maakt. En de muziek en mantra's van The Boots pasten helemaal bij het thema en de sfeer, wat een mooie stemmen en recht vanuit het hart.
A.Leeuwarden, 22-9-'23
Lees verder
Lieve Esther, Wat mooi te ervaren de hartentocht die jij gaf in Leeuwarden. En dat kwetsbaar er mag zijn en zo belangrijk is in je proces om te groeien. En dat dit gedeeld kon met de groep ,of met je medemens die naast je zat ,als in de groep niet “fijn “voelde om wat voor reden dan ook,het mag er zijn. Ook jouw openheid en kwetsbaarheid raakte mij ,zo waardevol dat je dat liet zien ♥️ Heel duidelijk in de kerk voelde ik een fijne sterke aanwezigheid achter mij, waar je niet bang voor hoeft te zijn 😊 Liefs! En ook dank voor je team, en je aanraking deed mij goed🙏🌼
R.Leeuwarden, 22-9-'23
Lees verder
Goedeavond Esther, Bedankt voor deze bijzondere avond. Ik wist niet wat mij overkwam. Op het moment dat ik binnenkwam in het kerkje en ging zitten en jou stem hoorde. Begonnen mijn tranen over mijn wangen te rollen. Ik wou het niet in een zaal vol met mensen maar het was zo herkenbaar de pijn het verdriet ik had geen rem meer over mijn emoties. Mijn eerste gedachten waren ik wil hier weg, schaamte, maar ook kwam er gedachtes van als ik nu weg loop dan ben ik er voor niks gekomen. Ik ben bewust alleen gekomen. Ik moet het ook zelf doen. De muziek jouw woorden en de warmte die jij mij doorgaf, bracht rust in mijn lichaam. Ik ben dankbaar dat ik deze avond heb mee mogen maken. De eerste stap naar zelfliefde is gezet.
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
♥ Krachtig, ...
♥ Dankbaar en geraakt.
♥ Dankbaar en bijzonder
♥ Heel bijzonder ...
♥ Waardevol & Dankbaar Liefs en knuffel ...
♥ Liefde en Licht
♥ Hartverwarmend
♥ Geraakt…… Dankjewel lieve Esther
♥ Alles mocht er zijn in Dokkum
♥ Dankjewel lieve Esther. Liefde in het hart
♥ Liefdevol zo speciaal
♥ “Gewoon” dankjewel!
♥ Zo magisch weer!
♥ Bedankt, rust.
♥ Fanút pure gevoel!
♥ Gjin wurden foar no. Ik ga weer zwemmen. Dansend famke xxxx
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Openen via het strand Harlingen naar Dokkum, wat een mooie tocht vandaag.
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Lieve Esther, dankjewel! Voelde mijn hart weer beter kloppen liefs
L.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Dankjewel voor alweer een mooie reis. Je hebt mij geraakt (alweer)
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Dankjewel voor vandaag. Je hebt mijn hart geraakt. Nu weer verder op mijn pad.
L.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Op de goede weg maar nog veel te doen!
J.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Veel verbinding deze middag. Dank voor alle lieve mensen
K. & J.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Leave Esther Bedankt voor de hartverwarmende middag zo vertrouwd en fijn om hier te zijn en naar jou te luisteren
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Lieve Esther Bedankt voor de energie die je met je meebrengt!
R.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Heerlijk om het “ lijntje” weer even te mogen voelen. Hartverwarmend en tot september
D.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Lieve Esther, mede dankzij jou ben ik uit mijn gevangenis ontsnapt. Bedankt en tot snel.
L.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Lieve Esther, Ik was mee genomen door mijn vriendin Daisy. Geen idee wat ik moest verwachten. Maar wat een bijzondere middag. Ik had echt zoveel herkenning en weet nu dat ik de juiste keuzes heb gemaakt en er wel ga komen.
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Mogelijkheden. En wat weer prachtig Esther. Bedankt voor deze mooie middag.
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Leave Esther it wie SKITTEREND dankjewol, tot gau!
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Hahaha, de man in de groene jas ja.. Moest zo lachen om wat je zei vanmiddag! “Viel het mee, meneer met de groene jas?” 👌🏻🤣 Soort van vriend inderdaad, die ging voor mij mee. Wel lief. En mem! Die vond het ook mooi en waardevol, zag haar ook even geraakt zijn. En ik werd ook weer geraakt door de mooie woorden die je zei! Als ik bij jou ben, voelt het alsof er elke keer een soort ‘hard laagje’ van wat ik opgebouwd heb ‘gepeld’ wordt.. Wat klinkt dat dom, kan het even niet beter verwoorden.. 😂 Maar je inspireert me en door jou kan en durf ik weer beter bij mijn gevoel, durf ik beter om mijn gevoelens te tonen en me niet ‘harder’ voor te doen. Conclusie: wat fijn dat je dit doet, zo inspirerend en waardevol. Heel veel respect voor jou! ✨😊
A.Dokkum, 16-7-'23
Lees verder
Hey mooie powervrouw! Wauw wat ben jij gegroeid de laatste tijd. Ik vind je interactie met het publiek top 🔝! Een prachtige lezing weer. Er stond vandaag iemand steeds bij je. Geen idee wie maar dat zou je zelf wel weten😉. De op volgende in Sneek probeer ik mijn moeder mee te krijgen. Het is mooi om te zien hoe lies de afgelopen tijd omplooit is met jou hulp. Super gaaf!
A.Franeker, 25-6-'23
Lees verder
Lieve Esther, Wat vond ik het gisteren fijn om jou weer te ontmoeten! Jij had ook twee prachtige muzikanten uitgenodigd die alles zo mooi in beweging brachten. Op een gegeven moment voelde ik me weer heel “klein”, zoals toen +_ 60 jaar geleden. Eerst opgekropt verdriet dat steeds sterker werd en een uitweg zocht. Daarna toch weer liefde en begrip. Maar tenslotte ook veel boosheid. Een vader die naast me stond heb ik echt gemist. Zo dankbaar dat jij dit weer aangeraakt hebt. Wat een magische middag op deze prachtige plek 🙏🏻✨ 💫 Weer een stapje verder en het voelt steeds beter. Veel liefs van mij ❤️😘
G.Franeker, 25-6-'23
Lees verder
Lieve Esther, vandaag was ik bij jou in Franeker. Wat een prachtige middag, dankjewel het heeft me de rust gebracht die ik zocht en de bevestiging van mijn eigen voelen. Vier jaar geleden heb ik een enorm groot verlies gekend door het overlijden van mijn grote liefde na een ziekbed van 10 jaar, 10 lange jaren van hoop, zorg en verdriet en het wegcijferen van mijzelf, een afschuwelijke periode, die we ondanks alles, samen konden dragen. Samen met onze kinderen naar het einde gelopen, ondanks alle verdriet hebben we er een mooie reis van gemaakt, waar ik erg dankbaar voor ben. Na de onvermijdelijke dood van mijn lief, heb ik besloten voor mezelf te kiezen en vooral te luisteren naar mijn hart en intuitie, daardoor ben ik vriendschappen verloren, die zonder dat ze het wisten, plaats hebben gemaakt in mijn hart voor mezelf, hoe mooi is dat! Op dit moment ben ik een gelukkig mens, dankjewel voor je lieve inspirerende woorden vandaag, ik wens je erg veel liefde. Warme groet, G.
M.Franeker, 25-6-'23
Lees verder
Lieve Esther, Wat kun jij mensen inspireren, herkenning en erkenning geven, doorzien en voeden met (zelf)liefde en zachtheid. Het brengt je terug naar de essentie. Een herinnering dat we hulpbronnen mogen aanroepen, het universum mogen vragen en daardoor geleid worden. En dat in mijn mooie Franeker op deze prachtige locatie. Voor mij ben je een inspiratiebron, hoe je met mensen omgaat, de vragen die je stelt. Ik leer ervan en waardeer dat ik erbij aanwezig mag en kan zijn. Ik hoop ditzelfde in mijn eigen werk te doen. Prachtig de muziek. Bijzondere mensen, hun oogcontact met elkaar, met jou, hun bezieling, liefde en creativiteit. Prachtig ... Heit, vol trots keek ik naar de foto. Veel respect, bewondering en waardering voor hem. Mijn ziel is weer gevuld en gevoed. Ik zeg wel eens bij Esther kan ik even opladen. Je ziet me, ook al praten we niet. Ik kan zijn, ik hoef (even) niks. Bedankt lieve mooie frou! Leafs M.
F.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Vrijdagavond in Harlingen was een bijzonder mooie ervaring. Een werkelijk prachtige locatie. Ik heb het als een hele warme en verbindende avond ervaren die nog steeds nawerkt. Het heeft me geraakt om te zien en ervaren hoe de mensen zich in jouw aanwezigheid vrij voelden om zich te uiten en hoe jij ze daarin steunt. Zelf was ik nog niet zo ver om iets te zeggen maar alleen al jouw aanwezigheid en energie mogen ervaren heeft al veel gedaan. Dankjewel lieve Esther 🙏💫 Dit was al een teken op mijn weg naar jou, op het moment dat ik naar de auto liep 🪶 Dankjewel lieve Esther dat je iedereen zag en in zijn waarde liet 💜💜💜
A.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Het was bijzonder Esther! Dankjewel 💜🙏🏻
A.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Wat was het mooi, en warm en bemoedigend. Bedankt lieve Esther, tot snel! 🙏🏻🤍
A.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Sa moai wer Esther…kan het gewoon niet verwoorden maar er is weer een stukje deur open gegaan naar Zelfliefde en merkte ook weer om dit uit te spreken in zo’n groep nog lastig is… 😊
A.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Wauw wauw, wat was de avond prachtig en wat werkt het nu mooi door in mijn systeem. Dank je wel lieve Esther! Ik voel me dankbaar dat ik even met/ bij jou mee mag wandelen. 🥰
A.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Het was prachtig! Wat een mooie avond. Had graag nog even dag willen zeggen tegen je maar merkte dat mijn vriendin ook wel weg wilde. Zij vond het ook mooi . Denk dat ik nog wel een keer langs kom! 💕💕
A.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Hoi lieve Esther, Het was echt heel mooi gisteren, ook erg emotioneel, al die herinneringen die voorbij kwamen. Wat zit zoiets toch diep…..vastgezet in het lichaam, wat er eigenlijk uit moet. Dat wist ik vooraf wel…. Esther, het was weer een magische healing avond. 🙏🏼
M.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Een prachtige avond in Harlingen. De stad waar ik geboren werd en waar ik als kind veel geweest ben. Toen we na 10 jaar verhuisden naar Leeuwarden, in de stad raakte ik een stuk onbevangenheid en vrijheid kwijt. Vanavond werd dit heel mooi aangestipt. Dit werkt nu door in mijn systeem, zo prachtig! Ik heb ontzettend veel liefde gevoeld. En ook de herinnering mogen krijgen hoe ik mijn kleine mezelf vast kan en mag houden. Verbinding en inzichten zijn voor mij de sleutelwoorden van deze avond. Ik voel me heel dankbaar dat ik een stukje bij en met Esther mee mag wandelen.
M.Harlingen, 12-5-'23
Lees verder
Wat een bijzondere en fijne avond, vol liefde! Ik voelde van alles in mijn buik borrelen. Op een gegeven moment voelde ik een druk (niet prettig) rechts op mijn rug net (op) onder mijn schouder en zo ineens was het weg en voelde de hele rug en nek even pijnloos. Ik was (mede door onze zoon) regelmatig even wakker in de nacht maar de volgende dag voelde ik me kalm en rustig (minder gegrepen door de druk van buitenaf die ik mezelf opleg). Dank lieve Esther voor deze liefdevolle en verbindende avond!
S.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
De eer om bij de start van de hartentocht te mogen zijn op de meest bijzondere locatie, gedragen door een diep en kwetsbaar verhaal. Esther vertaalde (mijn) gevoel naar gesproken woorden, waardoor begrip in mijzelf weer kracht kreeg. Een magische avond als rustmoment in de barre tocht van het leven, waardoor ruimte voor nieuwe inzichten, kracht en moed mocht ontstaan. De plek, de mensen, de muziek, het verhaal en Esther, alles klopte, een avond vol heling. ⭐️
G.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Lieve Esther, wat was het mooi.... Wat gebeurde er veel in mij... zo bijzonder. Ik besefte me hoe ver ik al ben, wat heb ik een reis mogen maken. Met jou... en het voelt steeds meer als naast jou. Gister in je mooie kwetsbare filmpje had je het ook over gedragen worden, dat we elkaar dragen. Zo voelde ik het in Bolsward.... En nog veel meer. Zoveel liefde, om me heen en IN mezelf, wauw.... ik voelde hoe mijn hart open ging. En.... voor het eerst, echt voor het eerst voelde ik dankbaarheid voor mijn moeder, dat ik mijn leven bij haar mocht beginnen. Ik wist al wel dat ik dankbaar mag zijn, zie en snap het al wel heel lang.... maar voelen, echt voelen... dat was er nog niet. En, oh... het is nog zo kwetsbaar, gister was ik weer even zo boos.... En toch, blij dat deze dankbaarheid er mag zijn. Bestaansrecht.... ja dat is het. Wat een mooi begin van jouw hartentocht, zo stevig, krachtig neergezet. En voor mij, bestaansrecht, het thema voor de komende tijd: gaan staan voor wie ik echt ben. Dank je wel lieve Esther! Liefs en dikke krûp,
AnoniemBolsward, 21-4-'23
Lees verder
Hallo Esther, Dankjewel dat ik mee mocht reizen met de hartentocht van afgelopen zaterdag. Ik heb er heel veel aan gehad en bewonder jou manier van werken. Het heeft me diep geraakt.
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Wauw en wat was het mooi vanavond!💖
M.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Lieve Esther, Wat een bijzondere belevenis zaterdag! Een beetje bang was ik wel van tevoren.. voor mijn emoties. Bij de eerst muziek en jouw tekst rolden de tranen al. (wat ik in zo’n goep lastig vond, kwetsbaar) Toen we een woord moesten noemen twijfelde ik tussen bevestiging en openbaring. Ik noemde het laatste. Maar bevestiging had het ook kunnen zijn; al mijn pijnpunten, struggles werden benoemd, ook waar ze vandaan kwamen. Openbaring werd het omdat de hele avond zo op mij persoonlijk van toepassing was, waarom ik momenteel weer zo in de knoop zit. Het lijkt zich steeds weer te herhalen en ik denk dat jij punten aanhaalde die daar de reden van kunnen zijn; het meenemen van de Afwijzing van je moeder, het nooit genoeg zijn. Het lichaam wat steeds protesteert, als waarschuwing lijkt het wel. De deur sluiten, wat zo moeilijk is omdat ik niet naar mijn onderbuikgevoel(innerlijk kind) luister maar naar mijn hoofd… Voor een ander weet ik het zo goed, maar voor mijzelf.. Het woord heling wat sommigen noemden, leek voor mij heel ver weg en herkende ik mij niet in. Alle pijn werd weer aangeroerd, denk dat dat juist het begin van mijn helingsproces moet gaan worden. Dankjewel voor Bolsward en alles wat je aangeraakt hebt!
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Wauw wat was dit mooi! En met de thema’s die je vertelde, over wat ouders niet kunnen geven, en dat we zo loyaal naar hen zijn ( waar iedereen zo veel in herkende ) dat je het moeilijk vind om hen hardop te confronteren met wat we bij hen gemist hebben. Er was ruimte voor die woorden, de erkenning voor je eigen gemis, zonder hen daarmee te beschuldigen. Het voelde vrij zo voor de eigen gevoelens en emoties. De meegenomen lichtjes waren een prachtig gezicht. Degene naast mij had waxinelichtjes in ster ⭐️ vorm …. Over de vogeltjes schreef ik al op Facebook, maar wat bijzonder weer hè hoe die meehelpen … Mijn “woord” wat bij me opkwam aan t einde vd avond was ; GOED; GOED gedaan Esther, GOED zoals je bent, op de GOEDE weg, een GOEDE start, en voor mijzelf voelde het ook GOED. ❤️ Prachtige jurk 👗levensgevaarlijk met alle kaarsen en achteruitlopen met kans op stroffelen , maar hij stond fantastisch! Nou ik weet zeker dat je moeder gisteravond ontzettend grutsk 🤩was op “har mokkeltsje” Hey lieverd dikke tuut uut Boalsert!
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Echt bijzonder en weer intens geraakt
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Oh, wat was het mooi hè! Zo warm, zo liefdevol! Dankbaar en Grutsk🙏🏻 nu nog lekker aan het nagenieten en op ons in laten werken. Dankjewel❤️
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Het was prachtig! Ook de begeleiding 🎻, tijdens dit moment werd het op de plek van mijn hart en zonnevlecht letterlijk helemaal warm van binnen 💚💛
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Het was zo fijn om erbij te zijn. Het samenspel van jou en Martine was ook zo bijzonder ✨💓 het raakte me diep. Bestaansrecht wat een thema! 💚
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Het was zo mooi. Jouw prachtig verhaal Esther en dan de muziek...echt hartverwarmend en het gaf mij een magisch gevoel. Indrukwekkend. Zo heerlijk warm van binnen. En zo fijn dat we dit samen doen. Grote dankbaarheid. 🙏❤️
D.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Ik kan je er nu van alles over vertellen maar dat wordt dan een heel verhaal. Voor mij is het belangrijk dat ik de relatie met mezelf herstel en daar heb jij een hele liefdevolle toon in gezet! ❤️ werkelijk waar. Hartstikke fijn en hartstikke bedankt lieve vrouw! Je mag echt heel trots op jezelf zijn! Wat een moed! En wat een liefde draag je uit! 🙏❤️
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Bijzonder mooi, dieprakend en liefdevol 💖
A.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Het was echt een prachtige ervaring en de muziek erbij maakte het nog intenser.😍 Ja de muziek (viool) en als je dan verteld...dat komt zo binnen! 🥲❣️
D.Bolsward, 21-4-'23
Lees verder
Je hebt weer even "dat" in mijzelf aangeraakt in mijn hart waardoor ook nog beter mijn vertrekpunt vind...die vanuit mijn hart ❤️ Dank je wel!Je bent een prachtig mens en wat een liefde straal je uit!
Previous
Next

Laat je reactie achter

Ben je aanwezig geweest bij de 11 steden hartentocht? Of wil je iets moois delen? Laat hieronder een reactie achter.

Mijn account